Bouke Rocks Elvis

za 21.06.2025

Bouke brengt met zijn weergaloze stem de hits van Elvis tot leven. Verwacht je aan kippenvelmomenten met bekende en minder bekende nummers. Dit is geen imitatie, maar pure Elvis!

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en hij blies de jury van 'The Tribute: Battle of the Bands' omver.

In 2023 stond Bouke en de band al in allemaal uitverkochte zalen en theaters. Met de show 'Bouke Rocks Elvis' brengt hij in 2025 terug de echte Elvis-magic naar Trixxo Theater Hasselt, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Geen bakkebaarden, zonnebrillen of verkleedkostuums, maar de pure sound van de mooiste songs die Elvis ooit opnam en zong! Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Dit evenement is een co-productie van SHOW-TIME.be en Elvis Matters.

za 21.06.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSHOW-TIME.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief